Elektrolas

Elektrolas
Elektrolas is al meer dan 20 jaar een sterke partner voor metaalbedrijven als het om lassen gaat. We hebben alle kennis en middelen in huis om elk bedrijf waar gelast wordt verder te helpen. Elektrolas biedt lastechnische ondersteuning in de complete bedrijfsvoering: ontwerpfase, productie en kwaliteitsborging. Ontwerpen moeten uitvoerbaar zijn en aan de kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast kijken we welke optimalisaties doorgevoerd kunnen worden in de organisatie en het productieproces. En zorgen we ervoor dat de continuïteit van de productie geborgd blijft.

Gecertificeerd Systeem Integrator
Iedere dag zijn we gefocust op de toekomst van de lasindustrie, jouw laswerkplaats van morgen. Met de schaarste aan vakmensen, verlangen van opdrachtgevers naar kleinere series en grotere variaties en de strengere eisen aan bewijslast en reproduceerbaarheid staan bedrijven voor grote uitdagingen. Wij helpen om te kunnen inspelen op de marktsituatie van morgen.

Elektrolas is gecertificeerd systeem integrator van Universal Robots en ABB Robotics. Met onze laskennis kunnen wij ieder metaalbedrijf adviseren bij de integratie van een cobot of een robot. In onze demoruimte hebben we verschillende robotiseringsoplossingen staan, zodat onze klanten met eigen ogen kunnen zien wat er zoal mogelijk is en overtuigd worden van de integratie hiervan in hun laswerkplaats.

Samen beter, slimmer en veiliger.

Contactgegevens
Thije van Delft
Teamleider Techniek
thije@elektrolas.com
+ 31 (0)6 31901356