Fanuc

Logo Fanuc-1

FANUC is een wereldspeler en marktleider in fabrieksautomatisering. Als grondlegger van de machinebesturingen heeft FANUC zich helemaal gericht op drie productgroepen, namelijk industriële robots & cobots, CNC-sturingen en bewerkingsmachines (freesmachines, draadvonkers en spuitgietmachines). Digitalisering en data-analyse wordt steeds belangrijker in de maakindustrie; FANUC biedt diverse platformen aan waarmee het hele productieproces en omgeving kan gemonitord worden waardoor onderhoud tijdig ingepland kan worden en de productie nog efficiënter verloopt.

Onder het credo “Service First” richt FANUC zich ook sterk op de dienst na verkoop met onder andere beschikbaarheid van spare parts gedurende de hele levensduur van het FANUC product, onderhoudscontracten op maat van de klant, opleidingen gaande van basis tot meer gespecialiseerd. Kortom bij FANUC staat de klant en zijn productie steeds centraal.

Uitbreiding FANUC cobot serie
Recent heeft FANUC zijn collaboratieve robotserie verder uitbereid. Naast de CRX-10iA en CRX-10iA/L met respectievelijk 10kg payload zijn er nu ook 5kg, 20kg, 25kg en zelfs 30kg payload CRX cobots beschikbaar!

De FANUC CRX cobots zijn veilig, intuïtief, betrouwbaar een bieden een oplossing voor een brede waaier van toepassingen waaronder inspectie, machine be- en ontlading, verpakken, palletiseren, polijsten, lassen en nog veel meer. Met een IP67 beschermingsniveau kunnen ze ingezet worden in de meest veeleisende omgevingen. Ook geschikt voor voedings- en clean room omgevingen.