Skip to main content

Linak

LINAK® produceert elektrische lineaire actuatoroplossingen om een soepele beweging te creëren in een breed scala aan toepassingen. Van industriële automatisering en landouw tot kantoormeubilair – het aantal mogelijkheden is eindeloos.

Actuatoren van LINAK zorgen voor intelligente beweging, precieze afstelling en nauwkeurige belasting binnen de industriële automatisering.
We bieden verscheidene interfaces aan in onze actuatoren, waaronder Io-Link en CANopen. Daarnaast hebben wij ook onze eigen interfaces ontworpen waarmee je onder andere met één druk op de knop actuatoren parallel met elkaar kan laten lopen, zonder complexe bekabeling.

LINAK is een familiebedrijf opgericht vanuit de gedachte om het leven van mensen te verbeteren. Wij doen dit door hoogwaardige elektrische lineaire actuatoren te ontwikkelen voor elke branche. Onze actuatoren zijn gebouwd door toonaangevende experts, met behulp van de modernste technologieën en geperfectioneerde productiemethoden. Van wereldwijde aanwezigheid tot lokaal begrip. Wij geloven in wereldwijde ondersteuning en dicht bij onze klanten staan.

LC3 IC – Nieuwe elektrische hefkolom speciaal ontworpen voor Cobot Palletizers

Deze elektrische hefkolom is speciaal ontworpen voor cobotpalletiseermachines. Door middel van zijn ingebouwde controller worden besturing, integratie en diagnostiek van de kolom vereenvoudigd. De inbegrepen industriële communicatie-interfaces maken deze hefkolom een gewilde kolom voor palletiseermachines.

De LC3 IC kolom heeft:

  • 100 kg duwkracht
  • Tot 1,63m hoogte bereik
  • Snelheid van 100m/s
  • Ingebouwde controller

Het product heeft specifieke interfaces, softwareprogramma’s en accessoires speciaal ontworpen voor cobottoepassingen. Met de Integrated Controller kun je kiezen tussen digitale en analoge signalen of Ethernet Modbus TCP/IP. Deze interfaces bieden diverse feedbackopties, zoals positie, snelheid, huidige temperatuur, status en foutcodes. De Ingebouwde Controller maakt een externe controlebox overbodig, waardoor de LC3 IC zelfs geschikt is als de ruimte beperkt is.

De borstelloze DC-motor zorgt voor een betere motorbesturing en precieze positionering, wat resulteert in een soepele versnelling en een langere levensduur.