OnRobot

OnRobot is een geboren wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in de robotica-hoofdstad Odense, Denemarken.

Wij bieden innovatieve Plug & Produce End-of-Arm Tooling die fabrikanten helpen optimaal te profiteren van de voordelen van samenwerkende robots: gebruiksgemak, kosteneffectiviteit en veilig te gebruiken naast werknemers. Onze palletiseertoepassingen zijn perfect voor automatisering, omdat ze de veiligheid van operators verbeteren, voorkomen dat de producten in de verkeerde positie of op de verkeerde pallet worden geplaatst, en ten slotte flexibiliteit toevoegen om zich snel aan te passen aan veranderingen in de productverpakking.

Tegelijkertijd staat onze passie voor “Uw samenwerking versterken” centraal en daarom hebben wij onze producten zo gebruiksvriendelijk, veilig en veelzijdig mogelijk ontworpen.

Onze visie is om het toonaangevende bedrijf voor end-of-arm tooling te zijn en onze klanten innovatieve samenwerkingsoplossingen te bieden met echte Plug & Play-functionaliteit.

Met de innovatieve aanpak van het implementeren van software op de inzet samen met hardware kunnen we de markt in staat stellen een nieuw niveau te bereiken. Volg ons en bezoek ons op de National Cobot days voor meer informatie.

 

Voor meer informatie:

Dach-benelux@onrobot.com

www.onrobot.com