Robot ART

Robot ART BV is een jonge onderneming welke de vertegenwoordiging heeft voor Hyundai Robotics in de Benelux markt. Robot ART is opgericht door Willem van Dam en Klaas Veerman. Zij hebben elkaar gevonden in hun passie voor automatisering. Klaas, afkomstig uit de landbouwmechanisatie, heeft in het verleden veel ervaring opgedaan in de automatisering. Met name in het gebied van automatisering op basis van camerasystemen. Daarnaast is Willem van Dam ook zeer ervaren op het gebied van automatisering. Zowel in de praktijk, als in de rol van product specialist op het gebied van collaborative robots.

Tijdens deze Nationale Cobotdag 2020 komt Robot ART tevens met een primeur: Robot ART BV presenteerd de eerste Hyundai Robotics Collaborative Robot in Europa!

Wie is Hyundai Robotics?

Bij Hyundai Robotics is de vraag die vaak gesteld wordt, maken die ook robots? Het antwoord is: jazeker! En dat doen ze ook al eventjes. Met ruim 30 jaar ervaring is Hyundai Robotics één van meest ervaren producenten van industriële robotarmen. Dit jaar betreedt Hyundai Robotics ook de markt voor de collaboratieve robots. Dit ze met de introductie van de YL-Serie.

Naast Robotarmen is Hyundai Robotics ook producent van AGV’s, Geautomatiseerde palletwagens, servicerobots, en delta robots.