SCHUNK Intec B.V.

SCHUNK – Wereldwijd partner en technologieleverancier voor de maakindustrie

Hand in hand for tomorrow

SCHUNK is de internationale technologieleider op het gebied van spantechniek, grijptechnologie en automatiseringstechnologie. Ongeveer 3.500 werknemers in 8 fabrieken en 34 dochterondernemingen, evenals distributiepartners in meer dan 50 landen over de hele wereld zorgen voor een intensieve aanwezigheid op de markt.

De toekomst vormgeven met innovatieve technologieën –  dat is SCHUNK’s claim. Daartoe zet het familiebedrijf zich in voor de flexibele verdere ontwikkeling en digitalisering van zijn producten- en dienstenportfolio om industriële processen efficiënter, transparanter en duurzamer te maken. SCHUNK gaat de huidige en toekomstige uitdagingen samen met zijn klanten en partners aan: Hand in hand for tomorrow!

Door zijn pioniersgeest en innovatiekracht blijft SCHUNK nieuwe maatstaven zetten in productiviteitsoptimalisatie voor zijn klanten. Deze klanten profiteren van een geïntegreerd aanbod van componenten, toepassingen en diensten. De diepgaande SCHUNK-knowhow die in de loop van tientallen jaren is gegroeid, vormt de basis voor groei op een aantal gebieden.

De automatiserings- en productiespecialist is een betrouwbare partner voor de gehele toeleveringsketen in tal van sectoren, zoals de automobielindustrie, elektronica, biowetenschappen, lucht- en ruimtevaart en logistiek.

SCHUNK heeft zijn wortels in het hoofdkantoor in Lauffen/Neckar. Het bedrijf werd hier in 1945 door Friedrich Schunk opgericht als een mechanische werkplaats. Onder leiding van zijn zoon Heinz-Dieter Schunk ontwikkelde SCHUNK zich tot een wereldspeler en wereldwijd de belangrijkste technologieleverancier voor robots en productiesystemen. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie, Kristina I. Schunk en Henrik A. Schunk, de kleinkinderen van de oprichter. SCHUNK is in zijn thuisregio stevig verankerd als sociaal geëngageerde en verantwoordelijke werkgever. SCHUNK Intec B.V. is opgericht en 2001 en is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Het is een van de 34 dochterondernemingen van het Duitse familiebedrijf en is het verkoop- en servicepunt voor de Nederlandse markt. schunk.com

Adres:

SCHUNK Intec B.V.
Titaniumlaan 14
5221 CK ’s-Hertogenbosch
Tel. +31 (0)73 644 1773
info@schunk.com
www.schunk.com

 

 

Social mediakanalen

Bedrijfsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=-Ho1fPpTX3w