SCHUNK Intec B.V.

SCHUNK Intec B.V. is een van de 34 dochterondernemingen van het Duitse familiebedrijf SCHUNK GmbH & Co. KG en is het verkoop- en servicepunt voor de Nederlandse markt op het gebied van spantechniek en grijpsystemen. Sinds 1983 zet SCHUNK trends op het gebied van microassemblage tot zware handling. De eerste industriële grijpers van SCHUNK waren een mijlpaal in de automatisering van assemblage en handling.
Sindsdien heeft SCHUNK talloze baanbrekende nieuwe en verdere ontwikkelingen op de markt gebracht. Consequent gericht op de eisen van gebruikers, applicaties en markten. Op deze manier voldoet SCHUNK niet alleen aan de huidige verwachtingen met betrekking tot de hoogste precisie, productiviteit en investeringszekerheid, maar ook aan de toekomstige eisen voor grijpsysteemoplossingen in servicerobotica en mens-robot-samenwerking.

Mijlpalen van innovatie
Met een pioniersgeest en streven naar perfectie stelt SCHUNK wereldwijd nieuwe normen. De uitdagingen die het innovatieve familiebedrijf heeft overwonnen in meer dan 75 jaar werken met grijpsystemen en klemtechnologie, vinden hun weerslag in hoogwaardige producten en technische innovaties. schunk.com

Contactgegevens SCHUNK INTEC B.V.

SCHUNK Intec B.V.
Superior Clamping and Gripping
Titaniumlaan 14
NL- 5221 CK ´s-Hertogenbosch
info@nl.schunk.com
schunk.com

Volg ons op LinkedIn
Volg ons op Facebook
Volg ons op Instagram