Yaskawa

Yaskawa Benelux – Uw partner voor industriële automatisering in de Benelux

Vanuit een strategische en inspirerende locatie – Brainport Industries Campus in Eindhoven – opereert Yaskawa Benelux B.V. met een gedreven team als partner voor haar klanten. Met de focus op industriële automatisering biedt Yaskawa geïntegreerde oplossingen voor haar klanten in Nederland, België en Luxemburg. Betrouwbaarheid, resultaatgerichtheid en klantgerichtheid zijn belangrijke kernwaarden voor ons team.

De expertise van Yaskawa Benelux

De focus van Yaskawa ligt op industriële automatisering met mechatronica als specialisatie. In de Benelux opereren 2 business units: Robotics (industriële robots en cobots) en Drives Motion Controls (frequentieregelaars, motion control, servosystemen, PLC, HMI).

Robotics

Yaskawa is een van de grootste fabrikanten van industriële robots en cobots.

Het programma met meer dan 100 verschillende modellen robots en cobots voor alle mogelijke toepassingen is uniek. Dus of het nu gaat om handling, lassen, assemblage of painting, er is altijd een bij de applicatie passende robot of cobot beschikbaar.

Verder levert Yaskawa ook complete turnkey systemen voor booglassen, indien gewenst inclusief lasmallen en (off-line) programmering.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn hierbij al tientallen jaren de belangrijke kenmerken, zoals ook wordt bevestigd door onze tevreden klanten in vele verschillende industrietakken.

Drives Motion Controls

Frequentieregelaars, motion control, servosystemen, PLC en HMI van Yaskawa hebben hun waarde in de markt bewezen. Yaskawa is in 1915 opgericht en combineert de ervaring met flexibele automatisering met zeer brede markt- én toepassingskennis. De kennis, ondersteuning en producten levert Yaskawa uit één hand. Dat maakt Yaskawa Benelux een waardevolle partner.

In de Benelux biedt Yaskawa uitgebreide dienstverlening met deze 2 business units:

  • Technisch advies, concept engineering, verkoop en installatie van producten en oplossingen voor de automatisering van machines en systemen
  • Hotline support, programmering, preventief en correctief onderhoud, levering van reserveonderdelen
  • Yaskawa Benelux Academy: uitgebreid opleidingsprogramma voor beginners en gevorderden