Skip to main content

Zimmer Group

De Zimmer Group is een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten en leveranciers van pneumatische en elektrische handlingcomponenten en -systemen – met meer dan 30 jaar ervaring. Ons portfolio is even breed als diep. Ons eigen onderzoek- en ontwikkelingswerk heeft fantastische innovaties voor procesautomatisering en robotisering opgeleverd.

Als THE KNOW-HOW FACTORY begeleiden wij onze klanten wereldwijd in het tijdperk van digitale transformatie op weg naar hun technologisch leiderschap. De Zimmer Group staat voor familiebedrijf, passie, innovatie, consistentie, knowhow en de visie om de groei van onze klanten veilig te stellen als een toekomstige totaalleverancier.

Meer dan 2.000 gestandaardiseerde grijpers, zwenkeenheden, toolchangers en nog veel meer; wij zijn een totaalleverancier van technologisch hoogwaardige en toonaangevende producten met hoge leveringscapaciteit. Gemaakt in onze eigen productiefaciliteiten in Duitsland.

Het zijn de uitstekende producten en diensten die de groei van onze onderneming altijd hebben gerechtvaardigd. Geavanceerde oplossingen en belangrijke technische innovaties komen van Zimmer.

Misschien wel de belangrijkste factor in ons succes is klantgerichtheid. Wij zijn dienstverleners in de beste zin van het woord. Met de Zimmer Group hebben onze klanten een centraal aanspreekpunt voor hun behoeften. Met een hoog niveau aan oplossingscompetentie en een breed assortiment uit één hand, reageren wij individueel op onze klanten.